2013. december 20., péntek

Helyzetjelentés + részlet



Sziasztok!
Gondoltam adok egy kis helyzetjelentést, hogy mire is számíthattok az elkövetkezőkben, a bejegyzés végén pedig, egy aprócska részletet találtok, a 8bsz következő fejezetéből!

Sajnálom, hogy régóta nem jelentkeztem, de tényleg sokat kellet készülnöm és tanulnom az elmúlt
időszakban az egyetem miatt, noha annak már pontosan egy hete vége lett. (Oké, csak a szorgalmi időszaknak, de februárig rá sem kell gondolnom és felé sem kell néznem, csak a két vizsgám alkalmával, amik nem ígérkeznek olyan húzósnak! Hurrá!:)) Ebben az egy hétben, - mióta vége lett a suli bejárós részének -, csak nagyon keveset tudtam írni, mivel pihenésre volt szükségem! Kellet egy kis kikapcsolódás és nyugalom a nagy izgalmak, hajtás után, no meg a karácsonyi ajándékokat is be kellett szereznem. (Egy kivételével, minden megvan! Elégedett vagyok a teljesítményemmel, mivel nem hagytam az utolsó pillanatokra!:))
Akkor most tényleg térjünk rá az írásra! A 8 bites szerelem soron következő, harmadik fejezetét, elkezdtem írni, de még nagyon a ’nyers vázlat fázisnál’ tartok vele…
Leghamarabb szerintem vasárnap láthat napvilágot, de a hétfő is elképzelhető!
Amit még tervezek februárig, az valami teljesen új és más, de még a megvalósítása elején tartok, amiből lehet, hogy nem is lesz semmi! Így tényleg nem szeretném nagyon beharangozni, legyen csak ennyi elég, hogy nem fanfiction lenne, hanem valami saját…
Továbbá, szeretnék még valami karácsonyi ajándékot is adni nektek, ami várhatóan egy novella lenne, jól ismert szereplőkkel…;):)
Rövid ennyi lettem volna! Kellemes hétvégét nektek! Igyekszem a harmadik fejezettel, hogy mihamarabb befejezzem és hozhassam nektek!

A végére a  rövid részlet:

A hátvéd, mivel napok óta nem találkozott Brunával, azt tervelte ki, hogy meglepi a nőt a váratlan felbukkanásával. Mióta az a bizonyos incidens megtörtént, a barnaságot mintha kicserélték volna Pilarral kapcsolatban. "Ujjongva" fogadta a hírt, hogy a labdarúgó és a műsorvezetőnő kibékültek, majd különböző ajándékjegyekkel és asztalfoglalásokkal lepte meg a szerelmeseket. Az elmúlt hétben szinte csak telefonon volt hajlandó beszélni Sergioval, ugyanis folyton arra buzdította a barátját, hogy töltse estét inkább a barátnőjével, mint vele. Ezt a hirtelen pálfordulást a világ - és Európa-bajnok focista nem igazán értette, így mindenképpen beszélni szeretett volna Brunával. Hiányzott neki a nő lénye és személyisége, most döbbent rá csak igazán, hogy kétnaponta mindig szakítottak egy kis időt arra, hogy találkozzanak.

Olivia

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most olvasom csak: Új fejezet ma, vagy holnap. Új sztori lehetségesen (remélem!!!!!!) és karácsonyi novella ajándék! Bearanyoztad a napomat! :)
    puszi

    VálaszTörlés