2013. április 20., szombat

24.rész


Sziasztok!:)
Meghoztam a frisset!:) Mint látható az oldalsó sávba kikerült egy "Hírek" modul, ahova majd igyekszem feltüntetni, hogy adott rész mely következik, mikor is fog érkezni!:):) Köszönöm a türelmeteket és az előző részhez érkező pipákat, komikat!:) Jó olvasást a mostanihoz!:) Várom a véleményeiteket!:)
Puszi, Olivia

„Pár nappal ezelőtt”
Catalina és Raquel izgatott tekintettel méregette a velük szemben helyetfoglaló focistát. 
Kíváncsian várták annak a magyarázatát, hogy a férfi miért hívta meg őket, a Rorival közös otthonukba, mikor a barátnőjük házon kívül volt. 
Az elmúlt pár hónapban már teljes mértékben megenyhültek a focistával szemben, elfogadták, hogy Aurora vele tud teljesen boldog és kiegyensúlyozott lenni, így őszinte kíváncsisággal várták, hogy végre megszólaljon.
- Szóval? – érdeklődött hatalmas szemekkel Raqu. – Miért kellet teljes titokban ide jönnünk?
- Nos…,a segítségeteket szeretném kérni egy nagyon fontos és bizalmas dologban. – nézett hirtelen a középpályás felváltva a lányok szemébe, a mondandója komolyságát hangsúlyozva. – Szóval, szeretném, ha… - nyújtotta meg a szavakat, keresve a megfelelő kifejezést.
- Na, mi az! – csattant fel izgatottan Cat, megszakítva Xavit. – Megesz a kíváncsiság! 
- Ne szakítsd félbe! - pillantott oldalvást Raquel, a mellette ülő, sötét hajú barátnőjére. – Folytasd! – gesztikulált hevesen, ugyanis neki is fúrta az oldalát a dolog, minél előbb meg akarta tudni.
- Szeretném, ha Rori a feleségem lenne, és a megfelelő gyűrűhöz a ti segítségetek kellene– közölte Xavi határozottan, egy csibészes mosollyal a szája szegletében.
- Uramisten! – kapta a kezeit a szája elé Raqu, a meglepettségében. 
- Ez remek hír! – villantott egy széles és őszinte mosolyt Catalina.
- Csodás! – vigyorgott már Raquel is, igaz fenntartással fogadva a leánykérés ötletét.

*
Aurora pár perccel előbb érkezett a megbeszélt időpont előtt, a barátnőivel egyeztetett étterembe. Egy hosszantartó közös ebédet terveztek, alkalmat adva a mostanában velük történt dolgok kibeszélésére.
Mindhárman megfeszített munkatempóban dolgoznak, így mindig nagyon örülnek, mikor jut egy kis idejük a barátságuk ápolására. Szerencsére, általában heti egy alkalommal tudnak személyesen is találkozni, a többi nap pedig telefonon és a közösségi oldalakon tartják a kapcsolatot. 
A két lány egyszerre tűnt fel a hangulatos teremben, Aurorát keresve a tekintetükkel. A szőke leányzó egy könnyed kézlendítéssel jelezte a ’ hollétét’, így a barátnői hamar az asztalnál termettek. Amint üdvözölték egymást néhány puszival, a három leányzó elkezdhette a szokásos traccspartiját.
- Képzeljétek! – szólalt meg hirtelen Rori, már jócskán a beszélgetés közepén, egy rövid kortyot követően, az italából. – Azt hiszem, hatalmas bejelentenivalóm lesz! – nézett lelkesen a barátnőire.
- Lesz?- kérdezett vissza érdeklődve Catalina. 
- Xavi meg fogja kérni a kezem! –jelentette ki, rögvest fesztelenül.
- Mi? – döbbent meg Cat hirtelen, ugyanis csak pár nappal ezelőtt avatta be őket a focista, a tervébe. – Mégis honnan tudta meg? Még csak most választottuk ki neki a megfelelő gyűrűt…- gondolta.
- Ezt mégis honnan veszed? – kérdezte ’ hitetlenkedve’ Raquel. Remélte a következő pár percben nem fogja cserbenhagyni a színészi képessége.
- Nem is örültök?! – ráncolta a szemöldökét a szőke hajú lány.
- De, de! Csak annyira meglepődtünk…– vágták rá egyszerre a barna leányzók. – Egyébként, ezt mégis honnan veszed? – kíváncsiskodott finomabban már csak Catalina.
- Tegnap később feküdtem le, mint ő, s mikor mellébújtam azt suttogta nekem félálomban, hogy ’ remélem, igent mondasz, és a feleségem leszel’ – mosolygott melegen Rori, Xavira gondolva.
- Istenem, hogy lehet valaki ennyire balfék…- közölte Cat oly halkan, hogy csak a mellette ülő Raqu érthette. Természetesen, ezt Raquel nem bírta ki vihogás nélkül…
- Most ezen mi a vicces? – kérdezte Aurora rögtön Catalinától. Furcsán viselkedtek a barátnői…
- Nem tartod még túl korainak? - fűzte közbe hirtelen Raqu, a kacagást megszakítva. Ezzel a kérdésével remélte, sikerült elterelni a figyelmet Catalináról, és egyben megtudhatta a barátnője véleményét a dologról. Ugyanis, örült Ő Xavi tervének, ám még egy kicsit korainak tartotta ezt a házasság dolgot kettejük között.
- Egyáltalán, nem! – rázta a fejét Aurora. – Én nagyon örülnék neki! Megtaláltam az igazit! Csak vele tudom elképzelni a jövőmet! – ecsetelte boldogan a szőke hajú leányzó.
- Lehet, hogy csak hangosan álmodott! Azért ne éld még bele magad teljesen! – figyelmeztette Raqu a barátnőjét, ezáltal hátha Xavi malmára hajtva a vizet. Mivel a férfi egy különleges alkalomkor, meglepetésből akarta volna megkérni Rori kezét.
- Simán lehet! – támogatta Catalina, Raquel feltevését. 
- Én azért reménykedem a dolog valóságában…- kacsintott a barátnőire Aurora.
- Ha megbocsátotok, ki kell mennem! – állt fel hirtelen az asztaltól Cat, majd az irányt a női mosdó felé vette. Beérve a mellékhelyiségbe, előkapta a telefonját és azonmód egy sms írásába kezdett. 

„Tudtad, hogy szereted a meglepetéseket lelőni álmodban? Rorinak kifecsegted a tervedet…”

Pár pillanat múltán, már hívta is a focista…

*
Rori bézsszínű, Nokia Lumia 920-as mobilja diszkréten rezgett, az irodája asztalán. A készülék kijelzőjén, az egyik legjobb barátnője neve „Cat” villogott.
- Hola! Mizujs? – szólt bele egyből, fogadva a hívást.
- Hola! Van már programod ma estére? – kérdezte rögvest Catalina.
- Nincs semmi még…, de gondolom, te tudsz valamit! - vigyorodott el a készülékét a füléhez szorítva.
- Jól sejted! – búgott viccesen a barna hajú leányzó, a vonal másik végén. – Tudtad, hogy ma a kedvenc dj-nk, Barcelonában lép fel?
- Afrojack? Itt, BCN-ben? Nem láttam semmilyen plakátot, hirdetést… - gondolkodott hangosan a szőke leányzó.
- Pontosan, Afrojack, ma és itt! – erősítette meg a dolgot Catalina. – Tudod, egy privát buli lesz! Valami celeb elhívta a szülinapi bulijára…
- Oké, de akkor, hogy jutunk el a koncertre? – érdeklődött Aurora, hallva a homályos részleteket.
- Catalina, ügyesen és okosan szerezett három meghívót, egy ismerősön keresztül, mivel az illető, lógott neki egy hatalmas szívességgel – csiripelte büszkén.
- Akkor ma bulizunk! – jelentette ki lelkesen Aurora.
- Pontosan, csajos buli lesz a javából a ’house istenével’! – bólogatott Cat, a telefonját a füléhez tartva. – Még felhívom Raqut is…

*
Este tíz órakor, a három leányzó, már igen kapatos állapotban tivornyázott az Escobar –Tello rezidencián. Tették mindezt Cristian legnagyobb örömére, aki a holnapi kemény edzésére szeretett volna rápihenni, ám a párja és annak barátnői csak nem hagyták. A focista már akkor tudta, hogy gond lesz, mikor az öltözőben a csapattársa és egyben jó barátja, Xavi közölte vele, hogy ma a csajok bulizni mennek…
Hazaérve a várt kép fogadta, ugyanis a három leányzó egy teljesen üres tequilás üveg mellet „kornyikált” a nappali közepén, kis koktélruhákban. A focista gyorsan megunva a dolgot, hívott egy taxit a barátnőknek, hogy menjenek már az általuk annyira szeretett dj bulijára.
Húsz perccel később, a három leányzó, már a buli helyszínéül szolgáló klub előtt szállt ki a járműből. A bejáratnál, hamar átjutottak a biztonsági ellenőrzésen, így pár perc elteltével, már a szórakozóhelyen folytathatták az ivászatot. Régen buliztak ilyen vadul együtt…
Nem telt bele egy órába sem, az est sztárfellépője a kezébe vette a hangulatot.
A tánctér dugig megtelt, majd felhangzott, a rajongók által olyan jól ismert intro. A sok alkohol már jócskán a fejükbe szállt, a villogó fények és az összetéveszthetetlen elektronikus zene pedig még jobban fokozta az eufóriához közeli állapotukat. A sztár dj, a fellépésének a végéhez közeledve még egy üveg pezsgőt is a közönségre locsolt, amit a barátnők szerencsésen megúsztak. Másfél óra kőkemény tánc és vibrálás után, elhatározták, hogy egy csöppet leülnek kifújni magukat, no meg pótolják a kitáncolt alkohol mennyiséget…
Az újabb adag koktél elfogyasztása után, még Afrojack is tiszteletét tette a lányok asztalánál. A férfival remekül megtalálták a közös a hangot, így egy jót beszélgettek, már amennyire egy buliban, kissé kapatosan ez lehetséges.Lassan kezdett a fergeteges bulinak vége szakadni, a barátnők is már a kijárat felé tartottak, mikor éles kiabálás csapta meg a fülüket. Egy páros vagdosott egymás fejéhez csúnyábbnál csúnyább jelzőket, majd az előadás megkoronázásaként a nő, a pohara tartalmát a srácra borította, aztán elrohant. Aurora tágra nyílt szemekkel figyelte a jelenetet, annyira megdöbbentette ez a viselkedés, főleg a „nyilvánosság” előtt. Ezek után nézte csak meg jobban a leöntött egyedet, és bizony felismerte, Xavi öccsét, Alexet.
- Alex!– szaladt oda a sráchoz Rori, hátrahagyva a barátnőit.
- Aurora!- csillant fel a srác szeme, amint meglátta a lehengerlő szépségű lányt.
- Mi történt? Mi volt ez a jelenet? – kérdezte hadarva a leányzó.
- Csak a barátnőmmel picit összekaptunk, tudod heves természet…- közölte maró gúnnyal Alex, törölgetve a pohár tartalmát az arcából. A szemei hasonlítottak legfőképp a híres bátyáéra.
- Heves természet? Ezt nem itt és nem így kellet volna elintézni…- csóválta a fejét Rori. – Gyere most velünk inkább, éppen hazafelé készültünk, a taxink már a klub előtt áll – karolt bele Alexba. – Majd ha lenyugodott, biztosan meg fogjátok tudni beszélni…
- Köszi! – mosolyodott el szélesen a fiú, az utóbbi pillanatokban először. – Csinos vagy nagyon! –bókolt.
- Köszönöm, kedves vagy! – dobott egy apró vigyort Alex felé Rori is. – Mióta vagytok együtt? Mindig így kaptok össze? – érdeklődött Aurora a leendő sógorától. Úgy érezte a közeli „rokonának” támogatásra és segítségre van szüksége. Be akart illeszkedni teljes mértékben a Hernández családba…
- Mostanában sokszor veszekedtünk, néha még csúnyábban is…
- Végre! Mehetünk? – ásított egy hatalmas Cat, meglátva Rorit és Alexet, akit már ismert régebbről.
- Persze – bólintott egy aprót Rori. Alex csak igézve csodálta a női szépséget. Amikor három évvel ezelőtt találkoztak még Matadeperában, már akkor ott, elvarázsolta őt Rorit. Most pedig, mint egy jó tündér felbukkant, és a „segítségére” sietett. – Miért van a bátyámmal? 13 évvel idősebb nála…- futott át Alex agyán. – Hozzám sokkal jobban illene!

*
Xavi hatalmas gondba került, mikor Catalinától megtudta, hogy álmában elkotyogta a leánykérési szándékát. Egy romantikus vacsorát tervezett a lánynak és magának, ahol feltehette volna a fontos kérdést. Azt szerette volna a legfőképp, ha ez teljesen váratlanul szinte meglepetésként érné a lányt. Ám, így már nem lenne meglepetés, ezért egy új ötletet próbált kitalálni. Eltervezte, hogy a dologgal vár két hetet, majd egy délután elcsalja Rorit, az egyik 'elsők közt lévő' randijuk helyszínére, Blanesbe, a botanikus kertbe. Mihamarabb egyeztetett a párja asszisztensével, Sebbel,’ kit cinkosává is tett, természetesen teljes titoktartásra kérve a férfit.

*
- Rori, drágám! – lépett be Sebastian, a leányzó otthonos irodájába.
- Tessék, Seb!? – nézett fel egy rövidebb időre a papírjaiból Aurora, egyenesen az asszisztensére.
- Ugye, nem felejtetted el, hogy ma délután fotózásra kell menned Blanesbe? – lépdelt puhán a krémszínű szőnyegen Sebastian, egészen a főnöke asztalának a sarkáig, ahol lezseren helyet foglalt.
- Az ma van? – ráncolta a homlokát a szőkeség. – Nem lehetne, hogy áttegyük máskorra? Fontos lenne, ezt – bökött az asztala felé, az előbb olvasott papírokra – befejeznem.
- Sajnálom, de ez most lehetetlen! Holnap lapzártája van a Csomopolitan-nak, így ez most lemondhatatlan. – rázta a fejét az asszisztens. - Különben is, jót fog tenni neked egy kis kikapcsolódás! – csapott a tulajdon combjaira hevesen a férfi. – Neked csak relaxálnod kell, ők kisminkelnek, megcsinálják a hajad és lefotóznak. Utána pedig, cserébe adsz egy röpke interjút. Ennyi az egész… - gesztikulált hevesen a méregdrága öltönyében Sebastian. – Hidd el nekem! –túrt bele a divatosan nyírt hajába.
- Talán igazad van! Lenyűgöző az a kert, így ott aztán kicsit elfelejtkezhetek erről az egész Chagall kiállítás mizériáról…- masszírozta a homlokát Aurora.
- Na látod drágám, ez a beszéd! – tette csípőre a kezét Seb, mint aki jól végezte a dolgát. - Ha esetleg, egy Javier Morales nevezetű férfi sminkel, akkor igazán említs már meg neki, mivel nem hívott fel a múltkori buli után…
- Jól van, mindenképpen! – nevetett dallamosan Rori, amint meghallgatta az asszisztense beszámolóját a múltkori estéjéről.
Aurora az emlékeibe révedbe lépdelt fel, azon a hosszú lépcsőn, mely a világ egyik legnagyobb és legszebb botanikus kertjébe vezetett fel. Xavival randiztak itt, még évekkel ezelőtt, mikor éppencsak ismerkedtek…
Amint felért Rori, a hosszú lépcsők tetejére, fura csend fogadta őt. Ugyan a bejáratához érve, egy munkatárs azonnal felvilágosította a szőke lányt, hogy az interjúval egybekötött fotózás miatt, előbb zárták be a látogatók elől a kertet. Azután elirányította Rorit, a kert túlsóvégébe, egészen a csodaszép oszlopokból álló építményig, melyből jobban meg lehetett csodálni, a tenger véget nem érő hosszát. 
A nagyobb séta alatt, azonban Aurora, egy árva lélekkel sem találkozott, aki a fotózás miatt tevékenykedett volna a kertben.
Mikor már hívni akarta Sebastiant, akkor látta meg azt a magányosan ácsorgó alakot, az oszlopokkal szegélyezett építmény alatt, háttal neki. Kezdte sejteni, hogy miért nincs rajtuk kívül egy lélek sem a kertben...

10 megjegyzés:

  1. ÚRISTEN! EZ MOST NAGYON-NAGYON JÓ ÉRTELEMBEN MONDOM ÉS SOKKBAN VAGYOK ÚGY ÉRZEM! Nem is tudom hol kezdjem... először is: Szia!
    Tehááát. Imádom Raq-Cat párost, Cat beszólása az ebédnél, az ott mindent vitt XD De Xavi.. jó, férfi! Fogjuk erre! Aztán a buli. Hűha. Xavi öccse... remélem nem fog bekavarni. Barátnője meg tényleg kicsit hisztérika, ott mindenki előtt. Jól kitervelték ezt az egész fotózás izét, még nem akart elmenni... szép is lett volna, azért, de csak rábeszélte az asszisztens. És hát gondolom, remélem, ajánlom, hogy Xavi álljon ott *_* Nagyon-nagyon várom mi lesz a folytatásban! Nagyon siess vele! :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:):)
      Nagyon köszönöm a komit!:):) Szívderítő volt olvasni!:):)
      Cat és Raqu kezdi magát kinőni.., lehet, hogy külön sztorit kéne velük kezdenem? De ez csak most fordult meg először a fejemben...,nem tudom, semmi sem biztos!
      Semmit nem ígérhetek Alexet illetően...;);)
      Ezért is avatta be Sebet Xavi, hogy a terv biztosan sikerüljön!:):)
      Nem lövöm le a poént, de szerintem nem fogok csalódást okozni!:):)
      Sietek vele! Hozom hamarosan!:):)
      Nagyon köszönöm ezt a lelkes *.* komit!:):)
      Puszi, Olivia

      Törlés
    2. Hmmm.. külön sztori velük? :D Egy olvasód már akadna! :D

      Törlés
    3. Köszönöm!*.*
      Már elkezdtek forogni a kerekek a fejemben a külön sztorit illetően!:D
      Valami pár részes sorozat lehetne, arról az időszakról, míg Rori Ausztráliában volt!:) Cat végülis, hogy jött össze Telloval, Raqu pedig Javierrel...:D
      Még meglátom, de nagyon felcsigázott!:):)

      Törlés
  2. Szia Csajszi!
    Hát ez a rész valami eszméletlen szuper volt. Itt vigyorgok, mint a vadalma :D A két lányt egyre jobban szeretem meg, de komolyan. Remek barátnői Rorinak. :D Örülök, hogy Xavi végre elfogadták mindketten. És végre megakarja kérni a kezét, ez az :D Cat meg kész, az az sms :DD Seb aranyos volt, nekem szimpatikus. Jó, hogy az ő keze is benne van.
    Azt hiszem Rori igent fog mondani, már csak az álom miatti reakció miatt is. Tényleg szerelmesek. Őket még fent is egymásnak teremtették :) Remek helyet talált végül Xavi :) Drukkolok nekik!
    Várom a folytatást!
    Puszillak, Deveczke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Csajszi!:):)
      Köszönöm a komit!:):) Öröm olvasni, hogy ennyire tetszett!:):) Ütődöttek a csajok, az már biztos!:)Igazi barátnők!:):) Próbáltam ezt sugallni, örülök, hogy átjött!:)
      Igyekszem vele!:) Hamarosan jön!:)
      Puszillak, Olivia

      Törlés
  3. Szia Olivia!
    Sajnálom, hogy ilyen későn írok. De most itt vagyok! Ez a rész nagyon jó lett. Cat-Raquel nagyon aranyosak. Cat nagyon jó arc :D Aranyos tőlük, hogy segítenek Xavinak. Örülök annak, hogy elfogadták a férfit. Annak meg még jobban örülök, hogy Xavi meg akarja kérni Rori kezét! VÉGRE! Visztont Xavi nem tud titkot tartani! :D Seb nagyon szimpatikus srác. Remélem, Xavi öccse nem fog bekavarni semmit. De már késő. Rori igent fog mondani, ebben biztos vagyok. És boldogan élnek, amíg meg nem halnak... csak ne legyen vége!! :) Izgatottan várom a folytatást!
    puszi, Dudi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dudi!:):)
      Köszönöm, hogy itt vagy és , hogy írtál!:):):)
      Cat laza és jópofa!:) Imádom:D
      Férfi, persze, hogy nem tud!:D:)
      Nem ígérhetek semmit...;);)
      Boldog befejezést szánok nekik, ám még addig van pár rész a tarsolyomban!:):D
      Igyekszem vele!:):)
      Puszi, Olivia

      Törlés
  4. Szia csajszim! :) <3

    Ne haragudj, hogy csak most jövök, de teljes mértékben el voltam már maradva egy csomó helyen és mindenhol pótolnom kellett. Cat és Raqu még mindig olyan cukik és annyira bírtam, ahogy Cat szólt Xavi-nak, hogy már elkotyogta a dolgot. Xavi-tól jó ötlet volt, hogy a lányokat kérte, hogy segítsenek neki gyűrűt választani. Ami viszont aggaszt az az öcsike, nagyon remélem, hogy fog bekavarni. ÉS nagyon várom a lánykérést, kíváncsi vagyok milyen lesz. Várom a folytatást és siess vele!

    Puszillak <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Csajszim!:) <3
      Örülök, hogy jöttél és ez fontos!:)
      Cat és Raqu páros nagyon a szívemhez nőtt!:)<3
      Alex, Alex...igen, bizony Ő...:D Nem árulhatok el semmit!:D
      Köszönöm a komit!:)
      Puszillak!:) <3

      Törlés