2013. április 1., hétfő

23. rész


Sziasztok!
Meghoztam a frisset!:):) Nagyon köszönöm a pipákat és a komikat, az előzőhöz!
Elsőként kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Másrészt lenne néhány fontos dolog, amit szeretnék megosztani veletek!:) A WHYB aktuális részéhez annyit fűznék hozzá, hogy a "végjáték elkezdődött". Ne aggódjatok, még lesz pár rész!:):) Számszerűen hét darab, ha minden úgy megy, ahogy kiterveltem, de lehet, hogy több is előfordul.:) Sosem gondoltam volna, hogy idáig el fogok jutni! Általában mindent félbe hagyok és gyorsan megunok, de TI :) erőt adtatok nekem, hogy folytassam!:):) Köszönöm nektek!:) Nélkületek nem biztos, hogy itt tartanék...sokszor segítettetek át egy mélyponton, egy alkotói válságon! :) (Most is ez történt velem, remélem azért tetszeni fog!)
Jó olvasást!
Puszi, Olivia

[Emlékeztetőül:

A labdarúgó még nem akart a hivatalos barátnőjével beszélni, de halogatni sem akarta tovább a dolgot. Jobb, ha túlesik rajta és közli vele, még ha létezik is ez a gyerek, Ő, akkor sem fog vele maradni.]


Egy barna hajú, vékony testalkatú nő, aggodalomittas tekintettel rakta le az előbb használt mobilját, a szobában lévő dohányzóasztalkára. Percekig csak bámulta a vele szemközti falat és közben újra és újra visszaidézte az előző hívás párbeszédét a fejében. Egyszerűen nem volt képes elhinni, amit a vonalban hallott! Biztos volt a terhesség „ütőkártyájában”, ám ez, mint most kiderült egyáltalán nem jött be! Ugyanis Xavi szakított vele…
- Most mi legyen? – járatta idegesen az ujjait Isabell, magában beszélve. – Azt hittem, ezzel meg tudom akadályozni, hogy visszatérjen ahhoz a nőcskéhez! De még így is kitette a szűrömet! Nem lesz ez így jó! – ingatta a fejét bosszúsan. – Még semmi komolyabb ajándékot nem adott, nem íratott semmit a nevemre, tehát nincs pénzem, másfél év kemény munka után! Pedig én aztán mindent elkövettem, hogy jól játsszam a szerelmes focistabarátnő szerepét! – mormolta már mérgesen. – Még ha az a nyamvadt gyerek tényleg létezne, akkor nagy összegű gyerektartást kaphatnék, és még azt a pojácát sem kellene tovább elviselnem, de hát nem vagyok terhes. És most már késő teherbe esnem, az már felettébb furcsa lenne…Francba! – öklözött szikrázó szemekkel a levegőbe. – Miért írtam ki twiterre, bár neki már előbb mondtam, szóval bármilyen gyanús körülmény esetén, első dolga lenne apasági tesztet végeznie…- gondolkodott tovább hangosan. – Talán még az lehetne nyerő, ha kijátszanám az elhagyott terhes barátnő szerepét, akit megcsaltak és elhagytak. Majd a megpróbáltatások következményeként „elvetélnék”…- kezdett el körvonalazódni egy „ördögi” terv a fejében. Húsz perc múltán már lázasan posztolt egyet a twitterjén, megkezdve az „offenzíváját”.


Isabell Carlos ’ EXHernández’ @ isacarloffc
„Látlak mással. Vele is olyan vagy, mint velem? Örvénylő folyam? […]
Ölelni nem, - s most ölni volna kedvem.” *


2 perccel később egy újabb tweetet osztott meg a nagyközönséggel.


Isabell Carlos ’ EXHernández’ @ isacarloffc
Mégis, hogy tehetted ezt velem, velünk? Én azt hittem szeretsz, ezért is vágtunk bele a családalapításba, de te szembeköptél mindent, ami valaha is fontos volt számunkra!
Vajon mióta csaltál meg vele? Mióta visszatért a városba?


Pár percre rá ismét tweetelt.


Isabell Carlos ’ EXHernández’ @ isacarloffc
Ő is rá fog jönni, hogy te okoztál minden szenvedést az életében, és akkor el fog dobni, úgy, ahogyan most te engem…


Ezek után elégedetten csukta le a laptopja fedelét, majd izgatottan várta a sajtó hívásait, ahol elmesélheti a „gyötrelmes” történéseket…

Mindenre fény derül!
Újra együtt Aurora R.-G. és Xavi Hernández?
Bulvármagazinunk végre válaszok birtokába került, a mai napon mindenkit lázban tartó történésekkel kapcsolatban! Az információk, egyenesen Xavi exétől - Isabell Carlostól(29) - származnak, a frissen szingli kismamává vált nőtől!
Xavi  Hernández (36) volt kedvese, megtört és meggyötört hangon avatta be a drámai ügy részleteibe, a riporterünket. Elfúlóan ecsetelte, hogy pár hónappal ezelőtt milyen boldogan és reményekkel telin vágtak bele a családjuk bővítésének terveibe, majd rátért a pár órával ezelőtt lezajlott telefonhívásra, melyben szakított vele a férfi, mégpedig a francia nő miatt!
[…]
Ha meg szeretné tudni az ügy további szaftos és meghökkentő részleteit, akkor kapcsoljon a TV1 este tíz órakor kezdődő ’Jorje Show’ műsorának a különkiadására!
Ott személyesen Isabell fogja elmesélni a történéseket, exkluzívan csak a TV1nek!
Ma este 22:00 órakor, Jorje Show a TV1-en!
A műsorban válaszokat kaphatnak, hogy mégis mióta folytattak titkos kapcsolatot egymással a volt szerelmesek, és, hogy R. Ledesma miért is bántalmazta a francia nőt!

Isabell elégedett arccal nyugtázta, a sürgősségi utalással elküldött eurók százait a bankszámláján. Amint kiposztolta azokat az idétlen sorokat, a telefonja szinte izzani kezdett a rengetek hívástól és ajánlattól. Végül sikerült neki a legnagyobb összeget kínáló újsággal megegyeznie, ám húsz perccel később egy tévétársaság rálicitált a lapra, egy talkshow szereplést is felajánlva. Örült lett volna kihagyni egy ilyen alkalmat, így aztán rábízta az egyik legnagyobb tévétársaság és az újság ügyvédjeire, hogy egyezzenek meg, őt csak nagyobb összegű csekk érdekelte. Eddig egy kisebb méretű sportcsatorna bemondója volt, most végre megnyíltak előtte a legnagyobb stúdiók is…
A show felvétele élőben fog majd zajlani, így a nő hatalmas figyelmet fordított, hogy minden – őt lebuktatni képes – részlet a helyén legyen. A ruhája alá felvett egy testszínű bodyt, amibe egy kispárnát gyömöszölt, így keltve a pocak hatását. A sminkjét kissé egyenletlenül dolgozta el, így hozva a szomorú magára hagyott nő képét. A megfelelő ruha megtalálása után még a cipő választásánál időzött sokat. A végére egy extra magas és platformos magassarkú csodánál állapodott meg.
Isabell még nem tudhatta, hogy ez a lábbeli fogja a vesztét okozni…

*
- Jó estét kívánok, minden kedves tévénézőnek! – nézett a piros fénnyel ellátott kamerába, egy, a harmincas évei végén járó, kopaszodó férfi. – Önök, a Jorje Show exkluzív kiadását látják, melyben megannyi pikáns és meghökkentő titok felszínre szokott kerülni! Ez ma este sem lesz másképpen – gesztikulált még mindig ugyanazon kamerába. – Megéri velünk maradni! – kacsintott bele a felvevő készülékbe, majd a szakmai stáb beadta a showműsor várható tartalmát. – Akkor most, következzen az a személy, aki az este főszereplője lesz! Kérem, fogadják tisztelettel Isabell Carlost! – üvöltötte a kopaszodó férfi, majd az egyszerűen berendezett stúdióba vezető, meredek lépcső felé mutatott. Minden reflektor a lépcső tetejére cikázott, a hangos bevonuló zene felszólalt, így Isabell már csak a stábtag jelzésére várt, hogy beléphessen és eljátszhassa a megtört és elhagyott nő szerepét az óriási gázsiért. 
- Indulhat! – jelzett a fülhallgatós és ’stáb’ feliratú pólóban lévő nő. Isa csak bólintott, majd az extra magas és platformos cipőjében útnak indult, hogy kecsesen végiglépkedjen a stúdió lépcsőjén. Az első pár lépcsőfokot gondtalanul vette, ám hirtelen elvakította az újonnan ráérkező reflektor fénye, amitől megszédült, elvesztette az egyensúlyát és legurult…

Botrány! Az évszázad hazugsága!
Isabell Carlos (29)  bevallotta - miután legurult egy showműsor felvételén, a stúdió lépcsőjéről - , hogy  mégsem terhes! Az egész dolgot csak kitalálta, mert  maga mellett akarta tartani Xavi Hernándezt (36)!
„ Legyen ebből elég! Nincs semmi bajom, nem kell kórház és ultrahang! Nincs semmiféle baba!” – bukott ki hirtelen a műsorvezető száján, megelégelve a sok fontoskodó ember tanácsát, hogy mindenképpen szállítsák be őt egy kórházba, a magzat miatt. „Beismerem, nem vagyok terhes, ezt az egészet csak azért találtam ki, hogy magam mellet tarthassam Xavit. Ám még ezzel sem sikerült…, ugyanis azt a szőke cafkát választotta!” – fakadt ki aztán a nő, a jelenlévők és a kamerák kereszttüzében, miután pár pillanatig mérlegelte, hogy bizony saját magát buktatta le, a szorult helyzetében.  „Tudják, milyen érzés egy olyan fickóval együttélni, aki végig mást szeret és másért kesereg? Másfél év után, még egy nyamvadt értékesebb ékszert sem volt képes nekem venni!” – leplezte le magát és a szándékait végleg, miután a producer előzőleg, kerek perec kijelentette, hogy a kórházi vizsgálatok alatt a kameráknak jelen kell lenniük, mivel a kisebb sportcsatornánál dolgozó nő, 1 órás ’ anyagra ’ szóló szerződést írt alá a csatornának.

R. Ledesmát gyorsított eljárásban elítélték!
A tárgyalás zártkörűen zajlott, ám a bíróságon minden érintett megjelent.
„ Ledesma urat a törvényszék fél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte - a büntetlen előélete miatt – (szerk.), azonban kötelezte, hogy vegyen részt egy dühkezelő tanácsadáson. Hovatovább még egy távoltartó nyilatkozatot is életbe léptetett, hogy a vétkes, a védencemet nem közelítheti meg két méterre, különben az ügy felfüggesztett büntetése életbe lép.” – nyilatkozta az újságunknak a Casas család megbízott ügyvédje.

Aurora sérülései mind a bőre- és a lelke felszínén begyógyultak. Xavi oldalán ismét biztonságban és teljesen egésznek érezte magát. A botrányok lecsengései után, már nyugodtabban tudtak egymás társaságában, az utcán, a nagyközönség előtt mutatkozni.
A hónap végén boldogan költöztek össze a mindent „elindító” villába, ahol megkezdhették a közös életük első napjait.
*
Xavi gyengéden lehelt egy apró puszit, az ágyban szuszogó kedvese ajkára. 
- Rori, elmentem edzésre! Lassan neked is készülődnöd kéne, ha nem akarsz elkésni a csajokkal való találkozódról. – simította meg a csodaszép női arcot megannyi érzelmet belevéve.
- Hmm..- ébredezett Aurora. Rendben, mindjárt felkelek…- motyogott miközben mosolyra húzta a dús ajkait.
- Felhívlak, ha odaértem az edzőközpontba, mert gyanítom, hogy hamar visszaalszol…- nevetett fel egy aprót, amint észrevette az egyenletes szuszogást ismételten.
Xavi végtelenül boldogan tette fel a napszemüvegét és indult el a garázsban pihenő autójához. A kocsijában ülve, az egész út alatt, a rádióban felcsendülő megannyi dalt dúdolta és énekelte, még ha nem is ismerte igazán a szövegüket. Azonban a férfi nem zavartatta magát, egy hatalmas mosoly kíséretében szinte mindent végig dudorászott. 
Az elégedett és boldog mosoly még az öltözőbe is elkísérte, sőt még az edzésen is az arcán ragadt. A megerőltető és fárasztó gyakorlatokat szinte játszi könnyedséggel bírta végig, azzal a vigyorral az arcán, a legfiatalabbakat is leiskolázva. 
Puyol nézd! – bökte meg Villa, a mellette erősítő csapattársa vállát. – Figyeld Xavit! – mutatott a tőlük kissé odébb nyújtó katalánra David. Xavi egyfolytában, a rádióban hallott egyik vidám és szerelmes számot dudorászta hamiskásan, egy földöntúli mosoly kíséretében. 
- Szerelmes! – vigyorodott el Carles Davidre, majd ezek után ő is figyelni kezdte a dúdoló bajtársát. – Geri, nézd! – bökte meg ő is, a mellette nyújtó focistát, aki a szőke hátvéd volt. Gondolta, ez Piquének tutira tetszeni fog.
- Vajon mit dúdol ilyen borzalmasan, és még a fejét is az ütemre mozgatja – röhögött halkan Gerard, Puyolnak intézve a szavait.
- Fogalmam sincs…- somolygott ő is a szőke labdarúgóra.
- Cesc, figyelj! – szólt most Geri, a mellette elhelyezkedő focistának.
- Nézd Xavit! – mutatott a sztárközéppályás felé.
- Fiúk! – szólt rájuk a másodedző. – Nem cseverészünk, nyújtunk! Mégis mi lehet olyan fontos, amit ennyire most kell megbeszélnetek, az edzés közepén? – kérdezte a két jómadarat Roura.
- Xavit nézze! – mutatott nevetve Cesc a játékosra, kissé hangosan, ezáltal az eddig rendesen dolgozó sportolók is felkapták a fejüket és Xavit kezdték el fixírozni. 
A középpályás viszont ebből az egészből, szinte semmit sem vett észre, ő csak lehajtott fejjel egyre hangosabban dalolt és Aurorára gondolt. Pontosabban egy közelgő meglepetésén járatta az eszét, ami egy hatalmas lagzival végződne, ha minden jól menne. – És miért ne menne minden jól! – csattant fel hirtelen Xavi, csak úgy a semmiből. Erre az edzésen résztvevők, akik már pillanatok óta csak őt figyelték, elkezdtek hangosan hahotázni.
- Most mi történt? – kérdezte vigyorogva, a mellette a nevetéstől fuldokló Villát.
- Semmi különös, csak folytasd nyugodtan…- préselte ki két kacaj között a szavakat David.
- Mit? – ráncolta érdeklődve a homlokát, a középpályás. Erre a válaszra még élénkebben kezdtek nevetni a focisták.
- Na jó, fiúk! – teremtett rendet Roura. – Inkább örüljünk, hogy a csapattársunk végtelenül boldog, mert így még jobb teljesítmény fog tudni nyújtani a pályán! – Gerard, ha az emlékezetem nem csal – kezdett bele a férfi, a sztorizgatásba - , mikor megszületett Milan, te olyannyira föld felett jártál, hogy még a sípcsontvédődet is kifordítva próbáltad magadra erőltetni, a legkomolyabb elszántsággal…És David, ha az emlékezetem nem csal, te pedig a harmadik világrajötte után simán eljöttél felszerelés nélkül edzésre! – idézte fel az edző, a fiúk hasonló okból eredő történeteit.

Aurora egy széles mosoly kíséretében szelte át a Barcelonai Modern Művészetek Múzeumának a főtermét. Mielőtt a barátnőivel ment volna strandolni, még beugrott a munkahelyére valamit elintézni. Az éppenséggel a múzeumban tartózkodók szinte tátott szájjal figyelték a spanyol közélet egyik csillagát, Rori pedig mosolyogva köszönt nekik, nem is igazán figyelve. Ő, csak egy téma körül járatta a gondolait, ami hatalmas hatással lenne az életére, és amit igazán, a teljes szívéből szeretne.
Múlt este később feküdt le aludni, mint Xavi. Mikor bebújt a férfi mellé az ágyba, és amaz automatikusan átkarolta őt, egy igazán különös mondatot motyogott félálomban, neki címezve. „Remélem, igent mondasz, és a feleségem leszel …”


*Jatzkó Béla

12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon-nagyon jó rész lett! Imádom, amikor a főhőseink ennyire élvezik egymás társaságát és ennyire boldogok, te pedig ezt nagyon jól áttudtad adni. Isabell.. mit vártunk? De lebukott! Haha, az a cipő tényleg a veszte lett, és hál' Isten. Kitudja mi lett volna a későbbiekben. És lánykérés várható a következő részben? A srácok nagyon jót mulattak Xavi-n, meg se lepődök rajtuk. Még mindig imádni valóak. Várom a következő részt és itt is írom: folytasd a novellád! :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:):)
      Köszönöm a komit!:):) Igazán? Köszönöm!:)*.*
      Ha már Hamupipőkének az lett szerencséje, akkor Isabellnek a veszte...:D
      Már olvashatod a folytatást;), ám jót sejtesz!:)
      A srácok cukik!:):D Rendben, folytatni fogom, csak még el kell némi finomítás!:):) Köszönöm a támogatást!:):)
      Puszi, Olivia

      Törlés
  2. Szia csajszim! <3 :)

    Röstellem, hogy csak most, de annyira el voltam havazva, hogy alig értem utol magam, de most minden pótoltam nálad és most nagyon boldog vagyok ezért egy nagy ölelés jár neked. Végre Isabell bevallotta, hogy csak hazudik, és Ricky is megkapta ami neki járt. Remélem, hogy Xavi és Rori boldogságába már semmi sem rondíthat bele. Az edzés nagyon vicces volt, pont így képzelem el őket. Kíváncsi vagyok, hogy Xavi mikor fogja megkérni Rori-t, már úgy várom! Siess a folytatással, és még egyszer bocsánat, hogy csak most jöttem!

    Puszillak <3 :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Csajszim!:):)<3
      A lényeg, hogy itt vagy és komizol!:):) Köszönöm!*.*
      Nem fog már, csak némi nemű apróság...;);) Hamarosan kiderül!:)
      Már olvasható is a 24.rész!:)
      Puszillak!:):)

      Törlés
  3. Szia Olivia! :)
    Nagyon jó lett ez a rész. Főleg azért, mert Xavi és Rori újra együtt vannak! Erre vártam már régóta! Remélem most már semmi és senki nem áll közéjük. Igazán megérdemlik a boldogságot :) Szerintem Isabell és Ricky összeillenek! Annak örülök, hogy Isabell bevallotta a hazugságot, és Ricky elnyerte méltó büntetését. Megérdemlik egymást! Az edzés vicces volt. Mindig is ilyennek képzelem el. A fiúk mindig bolondoznak :D Lánykérés? Juj, de jó! Ha Xavi megkéri Rori kezét, remélem nagy lagzi lesz :) Siess a folytatással!
    Puszi, Dudi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:):)
      Köszönöm a bókot!:):) Köszönöm a komit!:) Ideje volt, hogy a rosszak lebukjanak és elnyerjék a méltó büntetésüket!:) Majd meglátjuk...;)
      Már olvasható a folytatás!:):)
      Puszi, Olivia

      Törlés
  4. Szia Csajszi!
    Ezer bocsánat a késésért. A rész nagyon tetszett, imádtam :)
    Reméltem, hogy kiderül Isabell hazugsága, és saját magát buktatta le. Gratulálni tudok ezért csak neki! Örültem, hogy Rickyt elítélték, bár szerintem kaphatott volna többet is. Na mindegy, nem leszek telhetetlen. Örülök, hogy Xavi és Rori összeköltöztek. Aranyosak együtt. Jó látni, hogy mindketten boldogok. Remélem így is marad. :) Bár biztos tartogatsz mlég meglepetéseket nekünk :)
    Várom a folytatást!
    Puszi, Deveczke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Csajszi!:)
      Semmi gond, a lényeg, hogy itt vagy!:):) Köszönöm a komit!.)*.*
      Kissé pancser volt Isabell!:D:D Jól sejted...;);)
      A folytatás már olvasható!:):)
      Puszillak, Olivia

      Törlés
  5. Szia!:)
    Naaa, végre! Az a "fránya" magassarkú, pedig én annyira szurkoltam Isabellnek. xDDD
    Xavi olyan édes, ahogy a. fellegekben jár, és a lánykérést tervezgeti. *.* A többiek meg gonoszak, de viccesek. :D
    Aurora is boldog lehet végre, megérdemli már. De így elmúlik a meglepetés varázsa. :( Nem baj Xavi valami váratlan helyzetben tegye majd fel a kérdést! ;)))
    Várom a folytatást!
    Puszi!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:):)
      Köszönöm a komit!:):)
      Igen, pontosan...Gondolom! XD
      A többiek is cukik, csak szeretik egymást szekálni.:D XD
      Megpróbálja Xavi...;);)
      Olvasható a folytatás!:):)
      Puszi!:)

      Törlés
  6. Szia Csajszim!<3

    Nagyon nagyon szuper volt ez a resz es bocsii,hogy csak most komizok.Jaaaj Isabel egy kocsog!De amugy,hogy lehet ennyire bena??Ááá mind1:DJaaj vegre ismet egyutt a "Xari"paros imadom Oket<33Amikor mindenki tovabb adta a szomszedjanak,hogy Xavit nezze na akkor nagyon elkezdtem nevetni es felkialtottam,hogy "csipem ezeket a barmokat":D Lanykerees*_* jaaaj de orulok neki:)Remelem mar senki es semmi nem rondit bele a kapcsolatukba.
    Nagyon varom a folytatast!
    Puszi:Titania

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Csajszim!:)<3
      Köszönöm a komit, meg a bókot!:):)
      Isabell márcsak ilyen pancser, pont ezt élveztem benne.:D:D Teljes mértékben együtt!:):D
      A srácok cukik!:):)
      Majd meglátjuk...;);)
      Olvasható már!:):)
      Puszillak, Olivia:)

      Törlés