2012. december 15., szombat

12.rész

Sziasztok!!!!! Már itt is van a legújabb fejezet! Jó szórakozást!:):)
Puszi, Olivia

A taxi a belváros közepén rakta ki őket, egy felettébb átlagos külsejű épület előtt, ahol csak egy szolid színű neon felirat jelezte, hogy ez bizony egy szórakozóhely. Ám mégis, ezen unalmas falak előtt, hosszú, tömött sor kígyózott a meleg júliusi éjszakában. Carlota, Roriba karolva követte a testvére utasításait telefonon, a hátsó bejárat felé. Ott egy marcona öltönybe öltözött férfi várt rájuk.
- A neveiket szeretném!- kérdte unottan a lányoktól döcögős angollal.
- Aurora Rocher-Gacilly és Carlota Fabregas. – mondta mosolyogva a fiatalabbik Fabre.
- Köszönöm. – ellenőrizte közben a listát a szemeivel. – Itt is vannak, bemehetnek! – pipált a tollával, majd arrébb állt. – Fiúk, ők mehetnek! – üvöltötte az ajtónállóknak.
- Köszönjük!- mosolygott Rori az őrre, majd megindultak befelé.
Egy hatalmas, míves faajtón léptek be az épületbe, majd egy hosszú márványlépcsőn mentek fel. A dübörgő zene, csak úgy rengette az ódon falakat, ám a hely még mindig nem hasonlított egy modern klubhoz. Felérve a lépcsőn, egy körfolyosóra érkeztek, ahonnan lenyűgöző látvány tárult eléjük. Neonszínű bárpultok, hatalmas tánctér és sok-sok bulizó fiatal.
Ám ők tovább mentek a különterem felé. A különterem, a lenti rész exkluzívabb verziója volt. Hatalmas tánctér külön DJ-pulttal, hosszú színes neonfényekkel megvilágított bárpulttal és sok kis eldugott, drapériával elszeparált helyiséggel. Ahogy beléptek, a lányoknak leesett az álla a csodálattól. A külső egyszerűsége drasztikus kontrasztot képzett a belső csínnyel. Rorinak nem volt sok ideje bámészkodni, mivel Carlota azonnal behúzta magával táncolni, amint meghallotta az éppen aktuális kedvenc bulihimnuszát. A tánc közben Aurora, megpróbálta felmérni a helyszínt és megkeresni a tekintetével Xavit. Egyből meg is találta, mivel a bárpultnál támaszkodott Casillassal beszélgetve. Miután szólt Carlotának, hogy megkeresi a férfit, az irányt a bárpult felé vette. A lépéseit a zene üteméhez igazította, csak úgy ringott a csípője.
- Haver! - bökdöste meg a barátját Iker majd a közeledő lány felé bólintott.
- Igen?- fordult a kapus felé Xavi, de közben megpillantotta Rorit. – Szépségem!- lökte el magát pulttól és a karjaiba zárta a leányzót. – Miért nem hívtál, hogy itt vagy már?- dorgálta meg játékosan. - Gyere, szeretnélek bemutatni az egyik legjobb barátomnak! – mutatott hirtelen a kapus felé.
- Szia, Iker vagyok, örülök, hogy megismerhetlek!- előzte meg a saját bemutatását a férfi.
- Szia, én Aurora, de szólíthatsz nyugodtan Rorinak is. – majd üdvözölték a másikat.
- Annyira örülök, hogy végre boldoggá teszi valaki, ezt az örültet. – kacsintott egyet a barátja felé.
- Drágám!- karolt Sara Carbonero hirtelen a párjába, majd hevesen csókolózni kezdtek.
- Tudod, ezt utáltam mindig is, hogy előttem falták egymást! – suttogta vigyorogva a focista Rorinak. – De végre én is vissza tudok vágni! – majd forrón birtokba vette a lány ajkait. A csók szenvedélyesre sikeredett, ziháló mellkassal váltak el a másiktól.
- Te tényleg létezel! – torpant meg előttük hirtelen Gerard Piqué.
- Gerard! - csípte meg a férfit a kedvese, Shakira. – Persze, hogy létezik! Bocsánat, kicsit felöntött a garatra. - grimaszolt a lánynak mosolyogva Shakira. 
- Ugyan! – nevetett egy hatalmasat Aurora. – Rori vagyok, örülök, hogy megismerhetlek titeket.
- Barátom, te tényleg összeszedted ezt az istennőt! – veregette meg a csapattársa hátát a szőke védő.
- Őrűlt. – nevetett dallamosan Shakira. – Nagyon jó végre boldognak látni Xavit. Azok a barna szemek egyfolytában örömtől csillognak mióta találkoztatok.
- Végre, megismerhetlek téged személyesen is! – vágott közbe Sara, már elszakadva Ikertől. – Sok szépet hallottam ám rólad!- majd mindenki köszöntötte a másikat. – Iker, leülünk csacsogni, majd oda hozzátok az italokat. – szinte üvöltötte a szerelmének, aztán karon ragadta a két szőkét és elvitte őket az általa kiszemelt asztalhoz. Nem is tagadhatta volna le a riporter mivoltát, mert egyből kérdésekkel kezdte bombázni Aurorát. Miután Rori „átment” a nő tesztjén, utána már szívélyesebben kezdtek el társalogni más témákról. Közben a srácok is megérkeztek az alkohollal, elsőként egy kör tequilára esett a választás. Mindenki megkapta a feles poharát, amiben sokat ígérően csillogott a kesernyés nedű, majd a citrom és a só is körbe járt. 
- Egészségünkre! – üvöltötték és koccintottak egyet. A só megnyalása után felhúzták a pohár tartalmát, a lányok egyből a citromba harapva vették el az alkohol tömény ízét.
- Akkor jöjjön még egy!- kezdte el kitölteni az újabb adagokat Geri.
- Végre megvagytok!- csatlakozott be az ivászatba Carlota és Cesc is.
A negyedik kör után már senki nem számolta az elfogyasztott alkohol mennyiségét. A kisebb társasághoz még jó néhányan csapódtak, így a leányzó nagyjából mindenkit megismert a csapatból. Az alkohol gőzős mámorban elkezdődhetett az igazi buli. Xavit kérni sem kellet, ment magától a tánctérre. A hely rezidens dj-e a legbulizósabb slágereket adta a táncos talpak alá, nem fukarkodott a bpmekkel, kíméletlenül játszott a dallamokkal. A focista a kezét végig Aurora hátán vagy derekán tartotta, egy percre nem engedte el maga mellől, mintha attól félne, hogy lecsapnák a kezéről. A lány kecsesen és kacéran táncolt az izgató ritmusokra a férfi legnagyobb örömére.
- El sem hiszem, hogy egy ilyen gyönyörűség szóba állt velem. – suttogta Aurora fülébe egy lassabb számnál, majd egy könnyed puszit lehelt a nyakára.
- El sem hiszem, hogy végre egy igazi férfi van mellettem. - simított végig a férfin: kezdve az ajkán egészen a felsőtestéig, majd még szorosabban kezdtek ölelkezni és csókolózni.
- Gyere, igyunk valamit, mert ha így folytatjuk…most azonnal elrabollak. – izzott a barna szempár szenvedélyesen.
- Egy mojitot szeretnék, ott leszek a „helyünkön”. –nevetett kacéran a focistára, majd elindult az asztal felé.
- Hát te meg? – kérdezte egy felettébb unszimpatikus nő Roritól, miután a lány leült Fabregas mellé. – Ki vagy te?- ráncolta a szemöldökét.
- Dani!- dorgálta meg Cesc a nőt homlokráncolva. – Ő Rori, Xavi barátnője.
- Nem tudtam, hogy ide kiskorúak is bejöhetnek! Belógtál hátul? – kérdezte gúnyosan a nőszemély.
- Nincs még takarodó az idősek otthonában?! – vágott vissza a leányzó is gúnyosan mosolyogva.
- Hoppá, hoppá! Megmondja a frankót! Ezt csípem!- dörzsölgette a tenyerét Ramos, várva az újabb menetet.
- Ne foglalkozz vele, vén banya!- huppant le hirtelen Aurora mellé Carlota.
- Ha megbocsátotok, rossz itt a levegő! – állt fel diváskodva Daniela, majd egy szúrós pillantást vetett Rorira, nyomában Fabreval.
- Nem tudom, mit szeret benne a tesóm. – sóhajtott egy nagyot, a barna haját hátra dobva Carlota.
- Legszívesebben az esküvőnkre se hívnám meg! – fakadt ki Ana, Iniesta menyasszonya az asztaltársaságból. – Félek, hogy a konzervatív szüleimet megbotránkoztatja valami mélyen dekoltált miniruhával.
- El tudom róla képzelni…- forgatta a szemeit Andrés, megszorítva a leendője kezét. – Apropó, reméljük, már ha beszélhetek kettőnk nevében- pillantott Anára- te is ott leszel a lagzin.
- A meghívó, amit Xavinak küldtünk, az 2 embernek szól! Neki és a kísérőjének. – kacsintott a nő Roria.
- Köszönöm a meghívást!- mosolygott a párra. - Ígérem, rendesen felöltözök. – kacagott Aurora.
- Őszintén szólva ez a nő, még Ronaldo barátnőjén is túltesz, pedig Irinának is van egy stílusa. – szólt hozzá Sergio, majd elindult a sztorizgatás. 
- Megnézem, mégis hol marad a koktélom! – áll fel Aurora a társaságtól egy bő háromnegyed óra múlva, és elindult a középpályás keresésére. Azért még fél fülel halotta, hogy Andrés és Sergio megjegyzi, hogy egy kedves lány, aki tökéletes Xavinak. A focistát, Villa és Puyol társaságában találta meg Rori, amint mojitot iszogatnak.
- Rólam már meg is feledkeztél!?- simogatta meg a széles vállát a labdarúgónak.
- Aurora! Itt a koktélod!- mutatott egy pohárra, amiből már a fele hiányzott. –Vagyis csak volt, mert Carles megdézsmálta.
- Bocsi! – mosolygott kissé félszegen Puyol a lányra.
- Leülsz? – kérdezte udvariasan David.
- Maradj csak, jó lesz itt nekem. – majd beleült Xavi ölébe, ő átkarolta a derekát és folytatták a társalgásba bevonva a lányt. A 2 focista egy fél órán belül elköszönt a párostól és elindult vissza a szállodájukba. 
- Velünk meg mi legyen? – kérdezte duruzsolva a férfi.
- Lassan nekünk is menni kéne, leült már a buli. – sajnálkozott a leányzó.
- Egyetértek! De hova, és hogyan? – kíváncsiskodott somolyogva a középpályás.
- Hadd gondolkozzam! – tette a mutatóujját a homlokára Aurora. – ÁÁ! Megvan! Szerintem fogjunk egy taxit.
- Rendben, természetesen elkísérlek a szállodáig!
- Akkor nyomás!- nyomott egy futó csókot a férfi ajkára, majd a ruháját megigazítva felállt a focista öléből. Gyorsan elbúcsúzkodtak a többiektől, majd indultak is ki a klub elé a taxihoz.
- Xavi, 10-kor megy a gépünk Madridba! – kiáltotta utána Iker.
- Oké, ott leszek! – intett vissza a barátjának.
5 perc múltán már a lány szállodája előtt voltak, ugyanis alig volt forgalom az utakon.
- Remélem, az ajtóig kísérsz!- kérdezte játszadozva Rori. 
- Hát hogyne! – ment bele a játékba a férfi. Pár perc kellet csak, hogy felliftezzenek a megfelelő emeletre és már a 398-as szoba előtt álltak.
- Akkor…- kezdett bele a focista.
- Shh!- tette rá rögvest az ujját a férfi ajkaira a lány, majd a gallérjánál fogva behúzta a lakosztályába. A játékos az ajtónak döntötte és heves csókcsatába kezdtek. Percekig mohón falták a másikat. Mikor egy kis levegőért elvált az ajkuk, a középpályás szexisen a két karját a leányzó feje mellé helyezte és csak bűvölte azokat az igéző szemeket. 
- Egyszerűen gyönyörű vagy!- suttogta hirtelen a férfi. – Úgy örülök, hogy eljöttél és velem voltál egy ilyen fontos pillanatban. - nyomott egy forró csókot a barna női vállakra.
- Szívesen jöttem, titkon azt reméltem, hogy itt lehetek, s láss csodát. – nevetett kacéran Xavira, majd megsimogatta a tarkóját és beletúrt a focista dús, sötét hajába.
- Ezt jó hallani, egy ilyen csodálatos nő szájából. –zilált hevesen majd ismét csókolni kezdte Rori ajkait. A lány élvezettel állta a játékot, mi több sóvárgott már a sportoló érintéseire és becézgetéseire. Végig csókolózták az utat a hálószobáig, egy percre nem szakadtak el egymástól. A játékos itt is tökéletesen manőverezett, mint a pályán. Mikor Aurora érezte a térdhajlatában, hogy a hatalmas franciaágyhoz értek, akkor megszakította a csókot és vágyakozva a sportolóra nézett, majd egy heves mozdulattal, magára húzta őt. Szélsebesen a takaróra érkeztek és megkezdődhetett az ünneplés legédesebb része. Rori ruhája pillanatokon belül az ágy mellett landolt, felfedve a tökéletes és formás alakját. A focista minden új porcikát beborított a csókjaival. Most Aurorán volt a sor, hogy megszabadítsa a középpályást az ingjétől. Hirtelen a férfi fölé kerekedett és izgató lassúsággal kezdte kigombolni az inget. Mikor felszínre került a sportoló kidolgozott felsőteste, Rori finoman végig karmolta azt, Xavi legnagyobb örömére. Ezek után még mindig a férfin ülve, a keze a nadrág dagadó cipzárjára csúszott. Azt is őrjítő lassúsággal húzta le és szabadította meg tőle a középpályást. A focista hirtelen felült, magához rántva a lányt. Innentől kezdve nem bírtak már magukkal. Az érzékeiknek nem lehetett parancsolni. Elemi erővel tört fel belőlük a vágy, majd örült szenvedéllyel vették birtokba egymás testét.
Kora hajnalig nem hagyták pihenni a másikat, akkor is csak a kimerültség miatt szenderültek álomba egymást átkarolva.
Másnap valami fülsiketítő zajra kezdett ébredezni Aurora.
- Mi a franc ez? – emelte fel a fejét a párnáról. Xavi is elkezdett mellette mocorogni.
- Ez a telefonom! Vajon mennyi az idő?! – pattant ki hirtelen a férfi szeme, és elindult megkeresni a zaj forrását. A mobilját az ágy mellet heverő nadrágja zsebében találta.
- Igen?- szólt bele kissé szórakozottan. Mennyi?- akadt ki totálisan egy pillanat múltán. Azonnal, sietek!- majd lenyomta a készüléket.
- Mi történt? – kelt ki csak úgy, ahogy volt az ágyból Rori.
- Drágám…- állt el a férfi szava, amint meglátta a csodaszép testet. – Fél 11 van, és 10- kor indult volna a csapat Madridba. Rám várnak már egy fél órája! Rohannom kell!
- Akkor siess!- mosolyodott el a lány.
- Így nem tudok…- mutogatott Aurorára. – Azért erre még van időm! – majd hevesen magához húzta és forrón az ajkára tapasztotta az ajkát. A csókot a telefon ismételt csörgése szakította félbe. A focista nagy nehezen felvette, még Rori is hallotta, ahogy Iker feldúltan közli vele a vonalban, hogy igyekezzen, mert nem várnak rá már többet. Így Xavi fénysebességgel magára kapkodta a tegnapi ruháit, majd egy futó puszival elbúcsúzott tőle. A lány ezután ráérősen lezuhanyozott, felvette a köntösét és reggelit rendelt magának. Miután megérkezett a szobapincér, egy narancslével a kezében az ablakhoz sétált és gondolatban újra átélte a csodálatos este pillanatait.

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Úristen, Úristen! Annyira jó rész lett, imádtam minden egyes mondatát. És háh, végre megtörtént! Szerintem már mindenki erre várt és aranyos volt Iker ébresztése. Aztán a bulira visszatérve. Daniela, jézusom, soha nem csalódok benne, soha nem volt szimpatikus, nem is lesz, aztán Irina se. Róla ne is beszéljünk. A többi focista feleség/barátnő/menyasszony nagyon jó fej volt, Piqué megint alakította magát :D De így szeretjük! Aztán most jön az ünneplés ugye? Már a madridi! Úristen, emlékszem, hogy Xabi Alonso itt totál részeg volt xddd Nagyon várom a folytatást! :) Siess vele! :)
    puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia Csajszi!
    Jaj, el sem hiszed mennyire vártam már, és nem is kellett csalódnom, ez nagyon jó részre sikeredett. Ügyes vagy! Csak olvastam és olvastam, és a végén azon kaptam magamat, hogy vége a résznek. De ez így pont tökéletes volt. Micsoda buli volt. aranyosak ketten, de tényleg. És felfedeztem valamit. Xavi teljesen más Rori mellett, megváltozott. szerintem, de nem rossz, sőt! Danielát látom mennyire szereti mindenki. Hú, én de megtéptem volna most! Sokat képzelt magáról. Iker aranyos volt. Jaj, és végre megtörtént. Erre vártam már. És a reggeli ébresztés is aranyos volt Ikertől. Jót röhögtem. Pont Xavi az, aki nem késik sose, most meg xddd Remélem az ünneplés jön majd xd mennyi felejthetetlen dolog volt ott is xddd Várom a folytatást!
    puszi, D.

    VálaszTörlés
  3. Szia Olivia! :)
    ÚRISTEN! Nagyon tetszett ez a rész. Örültem neki, hogy ilyen hamar meghoztad. Nagyon nagyon tetszett! Olyan hamar vége lett :( Remélem nem sokára hozod a következőt?! *-*
    Jó kis buli volt. Xavi és Rori nagyon aranyosak együtt, Piqué szokás szerint hülye volt :D De ezt megszokhattuk tőle. Az összes barátnő/feleség/menyasszony aranyos volt, kivétel Daniela. Látom te se szereted.
    "- Nem tudtam, hogy ide kiskorúak is bejöhetnek! Belógtál hátul? – kérdezte gúnyosan a nőszemély.
    - Nincs még takarodó az idősek otthonában?! – vágott vissza a leányzó is gúnyosan mosolyogva."
    Ezen a részen szakadtam. Ez az Rori, mondd meg a vénasszonynak :D
    Végre megtörtént az, amire nagyon sokan vártak. A reggeli ébresztés Ikertől...vicces volt. Siess a következővel, már nagyon várom.
    Puszi, Dudi

    VálaszTörlés
  4. Hola Olii!:)♥
    Jaaj imádtaam .Annyira remekűé irtad le a bulit,magam előtt láttam mindent :D
    ' Te tényleg létezel! – torpant meg előttük hirtelen Gerard Piqué.
    -Gerard! - csípte meg a férfit a kedvese, Shakira. – Persze, hogy létezik! Bocsánat, kicsit felöntött a garatra. - grimaszolt a lánynak mosolyogva Shakira. ' na ezen meghaltam xDDDaniella....hááát látom neked sem a szived csücske,de szerintem sokan vagyunk vala igy.Tőlem tuti kapott volna vagy 2-őt :D
    "- Nem tudtam, hogy ide kiskorúak is bejöhetnek! Belógtál hátul? – kérdezte gúnyosan a nőszemély.
    - Nincs még takarodó az idősek otthonában?! – vágott vissza a leányzó is gúnyosan mosolyogva." ez a rész volt a kedvencem,na meg a szálloda beli ünneplés.Imádom ahogy leirod az 'olyan' részeket.:)Mikoözben olvasom fel elevenedik a nyári EB emléke,huuu olyan jóó visszagondolni rá*_*
    Siess a következő résszel :)
    sok sok puszi:Titania

    VálaszTörlés
  5. Hali,hali, halihó! <3
    Ne haragudj, hogy csak most jöttem, de itt vagyok és ez a lényeg. A utolsó két bejegyzést együtt olvastam és zseniális volt! :)) Egyszerűen imádtam az egészet, a bulit, a fiúk.. :) Külön köszönöm, hogy a két kedvencem Iker és Geri is benne voltak! " Te tényleg létezel " - nálam vitte a prímet annyira nevettem, meg kellett álljak az olvasásban! :) Tipikus Geri, na és hogy Puyol, megitta félig Rori koktélját valahogy eszembe jutotta a " ki esz minket a vagyonunkból sztori-t" :DD Azért Ramosba se csalódtam és Daniela...bleee...de ez már tudjuk:D Rori jól beszólt neki:D És szinte sejtettem, hogy ezután az este után Xavi el fog késni, de azt hiszem megérte. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ezután, mert a média biztos akcióba lendül megint.. Siess a folytatással!
    Puszillak <3

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok Csajok!!!:):):)
    Elsőként szeretném nagyon-nagyon megköszönni a komikat!:):) Jól esik, hogy így szeretitek a sztorit!!:):):) Igazság szerint nem terveztem beleírni az ünneplést, de visszaidézve a sok mókás pillanatot, "ami ott zajlott" rávett engem!:):)(Na jó picit ti is!!;);)) Ha már így spoilerezek, akkor a rész egyik fele az "ünneplésről fog szólni", a másik Iniesta esküvőjéről. Jól érzitek, hogy nagyon nem csípem Danit, de itt a többség nem szívleli!!:):) Most nagyon megszállt az ihlet, így hamarosan várható friss!!!:):) Még egyszer nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!:):) Legközelebb hozom a 13.részt már!!
    Legyetek addig is jók! Puszi, Olivia

    VálaszTörlés